Salad with Fish Fillet

Προστασία δεδομένων Εστιατόριο Odysseus Pfullendorf

1. Προστασία δεδομένων με μια ματιά


Γενικές πληροφορίες

Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχουν μια απλή επισκόπηση του τι συμβαίνει στα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Τα προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα δεδομένα με τα οποία μπορείτε να ταυτοποιήσετε προσωπικά. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω σε αυτό το κείμενο.

Συλλογή δεδομένων στον ιστότοπό μας

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο;

Η επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο πραγματοποιείται από τον χειριστή της ιστοσελίδας. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο αποτύπωμα αυτού του ιστότοπου.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Από τη μία πλευρά, τα δεδομένα σας συλλέγονται όταν τα κοινοποιείτε σε εμάς. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, δεδομένα που εισάγετε σε μια φόρμα επικοινωνίας.

Άλλα δεδομένα καταγράφονται αυτόματα από τα συστήματα πληροφορικής μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Πρόκειται κυρίως για τεχνικά δεδομένα (π.χ. πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, λειτουργικό σύστημα ή ώρα προβολής σελίδας). Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα μόλις μπείτε στον ιστότοπό μας.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Ορισμένα από τα δεδομένα συλλέγονται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος δεν περιέχει σφάλματα. Άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών σας.

Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας;

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τον παραλήπτη και τον σκοπό των αποθηκευμένων προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, τον αποκλεισμό ή τη διαγραφή αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση που αναφέρεται στη νομική ειδοποίηση, εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Εργαλεία ανάλυσης και εργαλεία τρίτων

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, η συμπεριφορά σας στο σερφ μπορεί να αξιολογηθεί στατιστικά. Αυτό γίνεται κυρίως με cookie και τα λεγόμενα προγράμματα ανάλυσης. Η συμπεριφορά σας σερφ συνήθως αναλύεται ανώνυμα. Η συμπεριφορά του σερφ δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την ανάλυση ή να την αποτρέψετε μη χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό στην ακόλουθη δήλωση προστασίας δεδομένων.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την ανάλυση. Θα σας ενημερώσουμε για τις πιθανότητες ένστασης σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων.

2. Γενικές πληροφορίες και υποχρεωτικές πληροφορίες για την προστασία των δεδομένων

Οι χειριστές αυτού του ιστότοπου λαμβάνουν πολύ σοβαρά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς για την προστασία των δεδομένων και την παρούσα δήλωση προστασίας δεδομένων.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συλλέγονται διάφορα προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι δεδομένα με τα οποία μπορείτε να ταυτοποιήσετε προσωπικά. Αυτή η δήλωση προστασίας δεδομένων εξηγεί για ποια δεδομένα συλλέγουμε και για ποιον χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό γίνεται αυτό.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (π.χ. κατά την επικοινωνία μέσω e-mail) μπορεί να έχει κενά ασφαλείας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση τρίτων.

Σημείωση για τον αρμόδιο φορέα

Ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι:

Το εστιατόριο Οδυσσέας
Χάπστρος 21
88630 Pfullendorf
Τηλ. 07552-40313

Email: info@meine-domain.com

Διευθύνων σύμβουλος: Νικόλαος Διαμαντής

Ο αρμόδιος φορέας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που, μόνος ή από κοινού με άλλους, αποφασίζει για τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (π.χ. ονόματα, διευθύνσεις email κ.λπ.).

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία δεδομένων

Πολλές λειτουργίες επεξεργασίας δεδομένων είναι δυνατές μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Αρκεί ένα ανεπίσημο e-mail σε εμάς. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη από την ανάκληση.

Δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σε περίπτωση παραβίασης της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Η αρμόδια εποπτική αρχή για θέματα προστασίας δεδομένων είναι ο κρατικός υπεύθυνος προστασίας δεδομένων της ομοσπονδιακής πολιτείας στην οποία εδρεύει η εταιρεία μας. Μια λίστα αξιωματικών προστασίας δεδομένων και τα στοιχεία επικοινωνίας τους μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να έχετε δεδομένα που επεξεργαζόμαστε αυτόματα βάσει της συγκατάθεσής σας ή στην εκπλήρωση μιας σύμβασης που παραδίδεται σε εσάς ή σε τρίτο μέρος σε κοινή, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Εάν ζητήσετε την άμεση μεταφορά των δεδομένων σε άλλο υπεύθυνο άτομο, αυτό θα γίνει μόνο εάν είναι τεχνικά εφικτό.

Κρυπτογράφηση SSL ή TLS

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της μετάδοσης εμπιστευτικού περιεχομένου, όπως παραγγελίες ή ερωτήσεις που μας στέλνετε ως διαχειριστής του ιστότοπου, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί SSL ή. Κρυπτογράφηση TLS. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το γεγονός ότι η γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης αλλάζει από "http: //" σε "https: //" και από το σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή του προγράμματος περιήγησής σας.

Εάν η κρυπτογράφηση SSL ή TLS είναι ενεργοποιημένη, τα δεδομένα που μας διαβιβάζετε δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

Πληροφορίες, αποκλεισμός, διαγραφή

Στο πλαίσιο των εφαρμοστέων νομικών διατάξεων, έχετε το δικαίωμα να ελευθερώσετε πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα προσωπικά σας δεδομένα, την προέλευση και τον παραλήπτη τους και τον σκοπό της επεξεργασίας δεδομένων και, εάν είναι απαραίτητο, το δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού ή διαγραφής αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση που αναφέρεται στη νομική ειδοποίηση εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων.

Αντιρρήσεις για διαφημιστικά μηνύματα

Διαφωνούμε με τη χρήση των δεδομένων επικοινωνίας που δημοσιεύονται ως μέρος της υποχρέωσης αποτύπωσης για αποστολή ανεπιθύμητων διαφημιστικών και ενημερωτικών υλικών. Οι χειριστές των σελίδων διατηρούν ρητά το δικαίωμα να λάβουν νομικά μέτρα σε περίπτωση ανεπιθύμητης αποστολής διαφημιστικών πληροφοριών, όπως ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Συλλογή δεδομένων στον ιστότοπό μας

Μπισκότα

Ορισμένες από τις σελίδες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν τα λεγόμενα cookie. Τα cookie δεν καταστρέφουν τον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies χρησιμεύουν για να κάνουν την προσφορά μας πιο φιλική προς τον χρήστη, πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη. Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα περισσότερα από τα cookie που χρησιμοποιούμε είναι τα λεγόμενα «cookie συνεδρίας». Διαγράφονται αυτόματα μετά την επίσκεψή σας. Άλλα cookie παραμένουν αποθηκευμένα στη συσκευή σας έως ότου τα διαγράψετε. Αυτά τα cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookie και να επιτρέπετε τα cookie μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποκλείσετε την αποδοχή των cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά και να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή των cookie όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν τα cookies είναι απενεργοποιημένα, η λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να είναι περιορισμένη.

Τα cookies που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή για την παροχή συγκεκριμένων λειτουργιών που χρειάζεστε (π.χ. λειτουργία καλαθιού αγορών) αποθηκεύονται με βάση το άρθρο 6, παράγραφος 1, φωτ. GDPR. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει έννομο συμφέρον για την αποθήκευση των cookies για την τεχνικά χωρίς σφάλματα και βελτιστοποιημένη παροχή των υπηρεσιών του. Εάν αποθηκεύονται άλλα cookie (π.χ. cookies για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας σερφ), αυτά θα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων.

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Ο πάροχος των σελίδων συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή, τα οποία το πρόγραμμα περιήγησής σας μεταδίδει αυτόματα σε εμάς. Αυτά είναι:

Τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης

λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται

Διεύθυνση URL παραπομπής

Όνομα κεντρικού υπολογιστή στον υπολογιστή πρόσβασης

Ώρα του αιτήματος διακομιστή

διεύθυνση IP

Αυτά τα δεδομένα δεν θα συγχωνευτούν με άλλες πηγές δεδομένων.

Η βάση για την επεξεργασία δεδομένων είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του GDPR, το οποίο επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων για την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή προσυμβατικών μέτρων.

Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν μας στείλετε ερωτήματα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, τα στοιχεία σας από τη φόρμα ερώτησης, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που δώσατε εκεί, θα αποθηκευτούν από εμάς για τους σκοπούς της επεξεργασίας του ερωτήματος και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων. Δεν διαβιβάζουμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η επεξεργασία των δεδομένων που έχουν εισαχθεί στη φόρμα επικοινωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει της συγκατάθεσής σας (άρθρο 6, παράγραφος 1, αναμ. GDPR). Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Αρκεί ένα ανεπίσημο e-mail σε εμάς. Η νομιμότητα των εργασιών επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη από την ανάκληση.

Τα δεδομένα που εισάγετε στη φόρμα επικοινωνίας θα παραμείνουν μαζί μας έως ότου μας ζητήσετε να το διαγράψουμε, να ανακαλέσουμε τη συγκατάθεσή σας για αποθήκευση ή να μην ισχύει πλέον ο σκοπός της αποθήκευσης δεδομένων (π.χ. μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας). Οι υποχρεωτικές νομικές διατάξεις - ιδίως οι περίοδοι διατήρησης - παραμένουν ανεπηρέαστες.

4. Εργαλεία ανάλυσης και διαφήμιση

Matomo (πρώην Piwik)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα Matomo. Το Matomo χρησιμοποιεί τα λεγόμενα «cookies». Αυτά είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου από εσάς. Για το σκοπό αυτό, οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Η διεύθυνση IP είναι ανώνυμη πριν αποθηκευτεί.

Τα cookie Matomo παραμένουν στη συσκευή σας έως ότου τα διαγράψετε.

Η αποθήκευση των cookies Matomo βασίζεται στο άρθρο 6, παράγραφος 1, λίτρο στ GDPR. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον για την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών προκειμένου να βελτιστοποιήσει τόσο τον ιστότοπό του όσο και τη διαφήμισή του.

Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους. Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies ρυθμίζοντας ανάλογα το λογισμικό του προγράμματος περιήγησής σας. Θα θέλαμε, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτού του ιστότοπου στο σύνολό τους.

Εάν δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο και να χρησιμοποιήσετε εδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα cookie εξαίρεσης αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο εμποδίζει το Matomo να αποθηκεύει δεδομένα χρήσης. Εάν διαγράψετε τα cookie σας, αυτό σημαίνει ότι το cookie εξαίρεσης Matomo θα διαγραφεί επίσης. Η εξαίρεση πρέπει να επανενεργοποιηθεί όταν επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπό μας.


5. Πρόσθετα και εργαλεία

Γραμματοσειρές Ιστού Google

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τις λεγόμενες γραμματοσειρές ιστού, οι οποίες παρέχονται από την Google, για την ομοιόμορφη εμφάνιση των γραμματοσειρών. Όταν καλείτε μια σελίδα, το πρόγραμμα περιήγησής σας φορτώνει τις απαιτούμενες γραμματοσειρές ιστού στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, προκειμένου να εμφανίζονται σωστά κείμενα και γραμματοσειρές.

Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε πρέπει να συνδεθεί με τους διακομιστές της Google. Αυτό δίνει στη Google γνώση ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω της διεύθυνσης IP σας. Η χρήση των Γραμματοσειρών Ιστού Google πραγματοποιείται προς όφελος μιας ομοιόμορφης και ελκυστικής παρουσίασης των διαδικτυακών προσφορών μας. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα νόμιμο συμφέρον κατά την έννοια του άρθρου 6, παράγραφος 1, του φωτός GDPR.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει γραμματοσειρές ιστού, μια τυπική γραμματοσειρά θα χρησιμοποιηθεί από τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Γραμματοσειρές Ιστού Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://developers.google.com/fonts/faq και στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google: https://www.google.com/policies/privacy/ .

Χάρτες Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία χαρτών Χαρτών Google μέσω ενός API. Ο πάροχος είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες των Χαρτών Google, είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση IP σας. Αυτές οι πληροφορίες συνήθως μεταδίδονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πάροχος αυτού του ιστότοπου δεν επηρεάζει αυτήν τη μεταφορά δεδομένων.

Η χρήση των Χαρτών Google είναι προς το συμφέρον μιας ελκυστικής παρουσίασης των διαδικτυακών προσφορών μας και για να διευκολύνεται η εύρεση των θέσεων που έχουμε επισημάνει στον ιστότοπο. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα νόμιμο συμφέρον κατά την έννοια του άρθρου 6, παράγραφος 1, του φωτός GDPR.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό δεδομένων χρήστη στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ .

resmio (online κράτηση τραπεζιού)

Εάν κάνετε κράτηση του τραπεζιού σας απευθείας στον ιστότοπό μας, θα χρησιμοποιηθεί το πρόσθετο κράτησης από το resmio GmbH. Κατά την κράτηση, πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του παρόχου πριν πραγματοποιήσετε την κράτηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση προστασίας δεδομένων της resmio GmbH στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://resmio.com/de/datenschutzbestaltungen

Facebook / Instagram

Δεν χρησιμοποιούμε ενσωματωμένα εργαλεία κοινής χρήσης για Facebook ή Instagram στον ιστότοπό μας. Τα σύμβολα είναι το καθένα ένας κλασικός σύνδεσμος που δεν μεταδίδει περαιτέρω δεδομένα.

1. Προστασία δεδομένων με μια ματιά


Γενικές πληροφορίες

Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχουν μια απλή επισκόπηση του τι συμβαίνει στα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Τα προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα δεδομένα με τα οποία μπορείτε να ταυτοποιήσετε προσωπικά. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω σε αυτό το κείμενο.

Συλλογή δεδομένων στον ιστότοπό μας

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο;

Η επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο πραγματοποιείται από τον χειριστή της ιστοσελίδας. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο αποτύπωμα αυτού του ιστότοπου.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Από τη μία πλευρά, τα δεδομένα σας συλλέγονται όταν τα κοινοποιείτε σε εμάς. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, δεδομένα που εισάγετε σε μια φόρμα επικοινωνίας.

Άλλα δεδομένα καταγράφονται αυτόματα από τα συστήματα πληροφορικής μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Πρόκειται κυρίως για τεχνικά δεδομένα (π.χ. πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, λειτουργικό σύστημα ή ώρα προβολής σελίδας). Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα μόλις μπείτε στον ιστότοπό μας.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Ορισμένα από τα δεδομένα συλλέγονται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος δεν περιέχει σφάλματα. Άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών σας.

Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας;

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τον παραλήπτη και τον σκοπό των αποθηκευμένων προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, τον αποκλεισμό ή τη διαγραφή αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση που αναφέρεται στη νομική ειδοποίηση, εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Εργαλεία ανάλυσης και εργαλεία τρίτων

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, η συμπεριφορά σας στο σερφ μπορεί να αξιολογηθεί στατιστικά. Αυτό γίνεται κυρίως με cookie και τα λεγόμενα προγράμματα ανάλυσης. Η συμπεριφορά σας σερφ συνήθως αναλύεται ανώνυμα. Η συμπεριφορά του σερφ δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την ανάλυση ή να την αποτρέψετε μη χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό στην ακόλουθη δήλωση προστασίας δεδομένων.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την ανάλυση. Θα σας ενημερώσουμε για τις πιθανότητες ένστασης σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων.

2. Γενικές πληροφορίες και υποχρεωτικές πληροφορίες για την προστασία των δεδομένων

Οι χειριστές αυτού του ιστότοπου λαμβάνουν πολύ σοβαρά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς για την προστασία των δεδομένων και την παρούσα δήλωση προστασίας δεδομένων.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συλλέγονται διάφορα προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι δεδομένα με τα οποία μπορείτε να ταυτοποιήσετε προσωπικά. Αυτή η δήλωση προστασίας δεδομένων εξηγεί για ποια δεδομένα συλλέγουμε και για ποιον χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό γίνεται αυτό.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (π.χ. κατά την επικοινωνία μέσω e-mail) μπορεί να έχει κενά ασφαλείας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση τρίτων.

Σημείωση για τον αρμόδιο φορέα

Ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι:

Το εστιατόριο Οδυσσέας
Χάπστρος 21
88630 Pfullendorf
Τηλ. 07552-40313

Email: info@meine-domain.com

Διευθύνων σύμβουλος: Νικόλαος Διαμαντής

Ο αρμόδιος φορέας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που, μόνος ή από κοινού με άλλους, αποφασίζει για τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (π.χ. ονόματα, διευθύνσεις email κ.λπ.).

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία δεδομένων

Πολλές λειτουργίες επεξεργασίας δεδομένων είναι δυνατές μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Αρκεί ένα ανεπίσημο e-mail σε εμάς. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη από την ανάκληση.

Δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σε περίπτωση παραβίασης της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Η αρμόδια εποπτική αρχή για θέματα προστασίας δεδομένων είναι ο κρατικός υπεύθυνος προστασίας δεδομένων της ομοσπονδιακής πολιτείας στην οποία εδρεύει η εταιρεία μας. Μια λίστα αξιωματικών προστασίας δεδομένων και τα στοιχεία επικοινωνίας τους μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να έχετε δεδομένα που επεξεργαζόμαστε αυτόματα βάσει της συγκατάθεσής σας ή στην εκπλήρωση μιας σύμβασης που παραδίδεται σε εσάς ή σε τρίτο μέρος σε κοινή, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Εάν ζητήσετε την άμεση μεταφορά των δεδομένων σε άλλο υπεύθυνο άτομο, αυτό θα γίνει μόνο εάν είναι τεχνικά εφικτό.

Κρυπτογράφηση SSL ή TLS

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της μετάδοσης εμπιστευτικού περιεχομένου, όπως παραγγελίες ή ερωτήσεις που μας στέλνετε ως διαχειριστής του ιστότοπου, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί SSL ή. Κρυπτογράφηση TLS. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το γεγονός ότι η γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης αλλάζει από "http: //" σε "https: //" και από το σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή του προγράμματος περιήγησής σας.

Εάν η κρυπτογράφηση SSL ή TLS είναι ενεργοποιημένη, τα δεδομένα που μας διαβιβάζετε δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

Πληροφορίες, αποκλεισμός, διαγραφή

Στο πλαίσιο των εφαρμοστέων νομικών διατάξεων, έχετε το δικαίωμα να ελευθερώσετε πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα προσωπικά σας δεδομένα, την προέλευση και τον παραλήπτη τους και τον σκοπό της επεξεργασίας δεδομένων και, εάν είναι απαραίτητο, το δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού ή διαγραφής αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση που αναφέρεται στη νομική ειδοποίηση εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων.

Αντιρρήσεις για διαφημιστικά μηνύματα

Διαφωνούμε με τη χρήση των δεδομένων επικοινωνίας που δημοσιεύονται ως μέρος της υποχρέωσης αποτύπωσης για αποστολή ανεπιθύμητων διαφημιστικών και ενημερωτικών υλικών. Οι χειριστές των σελίδων διατηρούν ρητά το δικαίωμα να λάβουν νομικά μέτρα σε περίπτωση ανεπιθύμητης αποστολής διαφημιστικών πληροφοριών, όπως ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Συλλογή δεδομένων στον ιστότοπό μας

Μπισκότα

Ορισμένες από τις σελίδες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν τα λεγόμενα cookie. Τα cookie δεν καταστρέφουν τον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies χρησιμεύουν για να κάνουν την προσφορά μας πιο φιλική προς τον χρήστη, πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη. Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα περισσότερα από τα cookie που χρησιμοποιούμε είναι τα λεγόμενα «cookie συνεδρίας». Διαγράφονται αυτόματα μετά την επίσκεψή σας. Άλλα cookie παραμένουν αποθηκευμένα στη συσκευή σας έως ότου τα διαγράψετε. Αυτά τα cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookie και να επιτρέπετε τα cookie μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποκλείσετε την αποδοχή των cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά και να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή των cookie όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν τα cookies είναι απενεργοποιημένα, η λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να είναι περιορισμένη.

Τα cookies που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή για την παροχή συγκεκριμένων λειτουργιών που χρειάζεστε (π.χ. λειτουργία καλαθιού αγορών) αποθηκεύονται με βάση το άρθρο 6, παράγραφος 1, φωτ. GDPR. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει έννομο συμφέρον για την αποθήκευση των cookies για την τεχνικά χωρίς σφάλματα και βελτιστοποιημένη παροχή των υπηρεσιών του. Εάν αποθηκεύονται άλλα cookie (π.χ. cookies για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας σερφ), αυτά θα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων.

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Ο πάροχος των σελίδων συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή, τα οποία το πρόγραμμα περιήγησής σας μεταδίδει αυτόματα σε εμάς. Αυτά είναι:

Τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης

λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται

Διεύθυνση URL παραπομπής

Όνομα κεντρικού υπολογιστή στον υπολογιστή πρόσβασης

Ώρα του αιτήματος διακομιστή

διεύθυνση IP

Αυτά τα δεδομένα δεν θα συγχωνευτούν με άλλες πηγές δεδομένων.

Η βάση για την επεξεργασία δεδομένων είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του GDPR, το οποίο επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων για την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή προσυμβατικών μέτρων.

Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν μας στείλετε ερωτήματα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, τα στοιχεία σας από τη φόρμα ερώτησης, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που δώσατε εκεί, θα αποθηκευτούν από εμάς για τους σκοπούς της επεξεργασίας του ερωτήματος και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων. Δεν διαβιβάζουμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η επεξεργασία των δεδομένων που έχουν εισαχθεί στη φόρμα επικοινωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει της συγκατάθεσής σας (άρθρο 6, παράγραφος 1, αναμ. GDPR). Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Αρκεί ένα ανεπίσημο e-mail σε εμάς. Η νομιμότητα των εργασιών επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη από την ανάκληση.

Τα δεδομένα που εισάγετε στη φόρμα επικοινωνίας θα παραμείνουν μαζί μας έως ότου μας ζητήσετε να το διαγράψουμε, να ανακαλέσουμε τη συγκατάθεσή σας για αποθήκευση ή να μην ισχύει πλέον ο σκοπός της αποθήκευσης δεδομένων (π.χ. μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας). Οι υποχρεωτικές νομικές διατάξεις - ιδίως οι περίοδοι διατήρησης - παραμένουν ανεπηρέαστες.

4. Εργαλεία ανάλυσης και διαφήμιση

Matomo (πρώην Piwik)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα Matomo. Το Matomo χρησιμοποιεί τα λεγόμενα «cookies». Αυτά είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου από εσάς. Για το σκοπό αυτό, οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Η διεύθυνση IP είναι ανώνυμη πριν αποθηκευτεί.

Τα cookie Matomo παραμένουν στη συσκευή σας έως ότου τα διαγράψετε.

Η αποθήκευση των cookies Matomo βασίζεται στο άρθρο 6, παράγραφος 1, λίτρο στ GDPR. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον για την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών προκειμένου να βελτιστοποιήσει τόσο τον ιστότοπό του όσο και τη διαφήμισή του.

Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους. Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies ρυθμίζοντας ανάλογα το λογισμικό του προγράμματος περιήγησής σας. Θα θέλαμε, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτού του ιστότοπου στο σύνολό τους.

Εάν δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο και να χρησιμοποιήσετε εδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα cookie εξαίρεσης αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο εμποδίζει το Matomo να αποθηκεύει δεδομένα χρήσης. Εάν διαγράψετε τα cookie σας, αυτό σημαίνει ότι το cookie εξαίρεσης Matomo θα διαγραφεί επίσης. Η εξαίρεση πρέπει να επανενεργοποιηθεί όταν επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπό μας.


5. Πρόσθετα και εργαλεία

Γραμματοσειρές Ιστού Google

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τις λεγόμενες γραμματοσειρές ιστού, οι οποίες παρέχονται από την Google, για την ομοιόμορφη εμφάνιση των γραμματοσειρών. Όταν καλείτε μια σελίδα, το πρόγραμμα περιήγησής σας φορτώνει τις απαιτούμενες γραμματοσειρές ιστού στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, προκειμένου να εμφανίζονται σωστά κείμενα και γραμματοσειρές.

Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε πρέπει να συνδεθεί με τους διακομιστές της Google. Αυτό δίνει στη Google γνώση ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω της διεύθυνσης IP σας. Η χρήση των Γραμματοσειρών Ιστού Google πραγματοποιείται προς όφελος μιας ομοιόμορφης και ελκυστικής παρουσίασης των διαδικτυακών προσφορών μας. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα νόμιμο συμφέρον κατά την έννοια του άρθρου 6, παράγραφος 1, του φωτός GDPR.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει γραμματοσειρές ιστού, μια τυπική γραμματοσειρά θα χρησιμοποιηθεί από τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Γραμματοσειρές Ιστού Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://developers.google.com/fonts/faq και στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google: https://www.google.com/policies/privacy/ .

Χάρτες Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία χαρτών Χαρτών Google μέσω ενός API. Ο πάροχος είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες των Χαρτών Google, είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση IP σας. Αυτές οι πληροφορίες συνήθως μεταδίδονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πάροχος αυτού του ιστότοπου δεν επηρεάζει αυτήν τη μεταφορά δεδομένων.

Η χρήση των Χαρτών Google είναι προς το συμφέρον μιας ελκυστικής παρουσίασης των διαδικτυακών προσφορών μας και για να διευκολύνεται η εύρεση των θέσεων που έχουμε επισημάνει στον ιστότοπο. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα νόμιμο συμφέρον κατά την έννοια του άρθρου 6, παράγραφος 1, του φωτός GDPR.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό δεδομένων χρήστη στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ .

resmio (online κράτηση τραπεζιού)

Εάν κάνετε κράτηση του τραπεζιού σας απευθείας στον ιστότοπό μας, θα χρησιμοποιηθεί το πρόσθετο κράτησης από το resmio GmbH. Κατά την κράτηση, πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του παρόχου πριν πραγματοποιήσετε την κράτηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση προστασίας δεδομένων της resmio GmbH στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://resmio.com/de/datenschutzbestaltungen

Facebook / Instagram

Δεν χρησιμοποιούμε ενσωματωμένα εργαλεία κοινής χρήσης για Facebook ή Instagram στον ιστότοπό μας. Τα σύμβολα είναι το καθένα ένας κλασικός σύνδεσμος που δεν μεταδίδει περαιτέρω δεδομένα.